Як купити ігрові ноутбуки Lenovo: чому краще купити ноутбук з RTX 4070

Комп’ютерна гра — захоплюючий процес, що дозволяє перевірити швидкість власної реакції у боротьбі з сильними суперниками. Але ваша перевага залежить і від геймерського обладнання, яке має бути потужним, забезпечувати реалістичну графіку та швидкий відгук. Для цих потреб Lenovo пропонує купити ігрові ноутбуки (https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__igrovye), які обладнані відеокартами NVIDIA. Серед них особливим попитом користуються лептопи з графічним адаптером RTX 4070. Чому такі моделі популярні, скільки коштують та як їх замовити в Україні?

Характеристики ігрових ноутбуків з RTX 4070

40-ва серія відеокарт — нова пропозиція від NVIDIA, що прийшла на зміну RTX 3050, RTX 3060 та іншим моделям попередньої 30-ї серії, отримавши низку удосконалень і нових «фішок». У цій серії виділяється графічний адаптер GeForce RTX 4070, що має оптимальне співвідношення ціни та характеристик. Завдяки такому «залізу» ноутбук 4070 має наступні переваги:

  • реалістичність зображення за рахунок використання технології трасування променів при роботі з освітленням;
  • мінімальна затримка і, відповідно, вищі шанси на перемогу у грі;
  • підвищена продуктивність (у 2-4 рази залежно від налаштувань та типу гри);
  • зниження енергоспоживання до 1/3 від споживання відеокарт попередньої серії при роботі на максимальних налаштуваннях;
  • підвищений FPS;
  • використання штучного інтелекту для покращення графіки.

Купити ігровий ноутбук в Україні ви зможете у офіційному інтернет-магазині Lenovo Shop, який пропонує більше 40 моделей таких пристроїв, обладнаних відеокартою RTX 4070. На додачу до потужного графічного адаптера техніка має наступні особливості комплектації:

  • процесор Ryzen 7 від AMD або Intel Core i7 чи флагманська модель i9, що розкриє всі можливості відеокарти;
  • від 16 ГБ RAM для моделей середнього сегменту до 64 ГБ оперативної пам’яті для підтримки Microsoft Flight Simulator, Cyberpunk 2077 та інших «важких» ігор;
  • потужна система охолодження, здатна забезпечувати нормальний температурний режим експлуатації «заліза» на високих навантаженнях;
  • жорсткий диск об’ємом до 2 ТБ, здатний зберігати основне ПЗ, ігри та «важкі» відео чи фото-файли;
  • клавіатура з зональним підсвічуванням або RGB-per-key;
  • комфортний дисплей з високою частотою оновлення до 240 Гц, часом реагування 4 мс, роздільною здатністю до 3200х2000, діагоналлю до 16 дюймів та антивідблиском.

Для основної геймерської лінійки Lenovo Legion призначені IPS-екрани, а лінійка Yoga комплектується сенсорним дисплеєм, що, за оглядами користувачів, відчутно розширює можливості власника, дозволяючи керувати лептопом за допомогою природніх рухів. Крім професійних ігрових завдань ноутбуки такого типу вибирають для розваг, проведення презентацій, спільної офісної роботи навчання тощо. За рахунок якісного екрану та потужної відеокарти вони також використовуються для відеоредагування, стимінгу, перегляду відео у високій якості тощо.

Переваги замовлення ноутбуків в Lenovo Shop

Офіційний інтернет-магазин Lenovo Shop пропонує купити ноутбук з RTX 4070 — легкий, швидкий геймерський пристрій зі стриманим агресивним дизайном. Також у лінійці продукції Lenovo представлені лептопи з діагоналлю 15 дюймів, створені для навчання, розваг, офісної роботи, а техніку з дисплеєм 17 дюймів обирають дизайнери, монтажери тощо. Таке обладнання вигідно купувати у кредит, раціонально витрачаючи фінансові ресурси. Компанія забезпечить її доставку у будь-яке місто України (Київ, Харків, Львів та ін.).