Танок випускників на майдані Свободи — символ віри і надії Харкова — ГХ

Танок випускників на майдані Свободи — символ віри і надії (фото, відео) 741 20 травня 2024 21:37 Останні дзвоники та випускні в Україні 2024 року знову в умовах війни…

Триває третій рік повномасштабної війни з росією… Навколо так багато болю… Але життя триває… І наші діти, наша надія, наше майбутнє… знову роблять крок у доросле життя. Цього року останній дзвоник у більшості шкіл пролунає 31 травня.

А ось випускні залежать від іспитів… Основна сесія національного мультипредметного тесту для учнів 11 класів почалася 14 травня і триватиме до 25 червня. Випускні в 9 класах можливі й раніше. Попередньо: випускний для учнів 9 класів планують провести з 10 по 21 червня, а 11 класу — з 25 по 30 червня. Але війна може внести корективи…

У місті-герої Харкові діти попри всі складнощі вже готуються до найчарівнішої миті для учнів, коли вони зроблять крок у доросле життя і проведуть разом останній святковий бал.

Для кожного харківця улюбленим місцем зустрічі, місцем святкування, місцем надії є площа Свободи. Цієї неділі, 20 травня, на ній пурхали у танку пари в білому… Вий сирен, вибухи, машини швидкої допомоги, що додавали своїх нот в музику… Все це відходило на останній план… Вони — молоді, красиві, повні сил і мрій… Вони — символ віри і надії Харкова на перемогу, мир та відродження!Читайте також: Загарбники завдали двох авіаударів по Харкову: оприлюднено подробиці та фото

Їхній танок захоплював усіх навколо, навіть автомобілісти запропонували свої звукові колонки, щоб музика танцю лунала над найбільшим майданом Європи, перекриваючи інші ноти прифронтового міста.

А ще діти робили це символічно перед очима захисників, які дивилися на них з плакату-листівки на понівеченій будівлі ХОВА.

Саме такі — вільні й незалежні наші люди, наші діти, наша країна!

Колектив новинного порталу GX зичить усім випускникам щасливої долі, миру та впевненості в завтрашньому дні! Віримо у Бога та ЗСУ! Разом ми сильні! Україна переможе!

Фото та відео: Наталія Бойченко

Источник