Харків’янин зберігав у гаражі арсенал зброї та боєприпасів

Фото: Харківська обласна прокуратура

У Слобідському районі Харкова правоохоронці виявили склад боєприпасів у гаражі.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Харківську обласну прокуратуру.

За даними слідства, харків‘янин з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України виїжджав до прифронтових територій під виглядом волонтера. Звідти він вивозив зброю та боєприпаси, які ховав у гаражі у Слобідському районі Харкова.

7 липня під час проведення обшуку у гаражі правоохоронці виявили та вилучили боєприпаси, вибухівки, протитанкові міни, набої різного калібру, мінометні снаряди.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться за фактом зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Під час подальшого проведення досудового розслідування буде вирішено питання щодо притягнення винних до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, на на Харківщині викрили двох працівників «Укрзалізниці», які розкрадали залізничні рейки.

Нагадаємо, СБУ затримала у Харкові учасника агентурної мережі ГРУ, який шпигував за позиціями Сил оборони поблизу кордону з рф.

Також нещодавно у місті Харків знешкоджена мережа фсб, до складу якої входили троє місцевих жителів. Вони збирали та передавали ворогу дані про місця базування та переміщення ЗСУ в Харківській області.

Більше новин Харків читайте на нашому сайті.

Джерело